Minibüsüne Çamur Sıçrattı Diye Ambulans Personellerini Dövdü

Ankara'da meydana gelen olayda bir minibüsçü, aracına çamur sıçrattı diye ambulans şoförü ile sağlık personellerine saldırdı.

Minibüsüne Çamur Sıçrattı Diye Ambulans Personellerini Dövdü

Ankara'da feci bir olay meydana geldi. bir minibüsçü, ambulansın kendi minibüsüne çamur sıçsattığı gerekçisiyle sağlıkçıları darp etti.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Ankara'nın Beypazarı ilçesi'nden Ankara'ya doğru gelmekte olan ve içinde hasta olan ambulansın önünü M.D. isimli minibüsçü kesti. Ambulansın önünü kesen minibüsçü aracından indi ve tehditler savurmaya başladı.

ARABAMA ÇAMUR ATTINIZ KİRLETTİNİZ...

Ambulansın önünü kesen ve aracından inerek tehditler savuran minibüsçü, ambulansın içindeki acil tıp teknisyenlerine "Arabama çamur sıçrattınız, kirlettiniz" diyerek tepki gösterdi.

Acil Tıp Teknisyenlerine bağıran, araçloarının önünü kesen M.D., daha da ilerleyerek  ambulans sürücüsü Nurullah Ertem ile acil tıp teknisyenleri Tülay Sayılı ile Özlem Işık'a haraket ederek, saldırmaya ve onlara hakaretler savurmaya başladı. 

Minibüsçünün saldırısı sonucu çenesine yumruk darbesi alan ambulans sürücüsü Casinomaxi Nurullah Ertem ve saldırıya uğrayan ATT'ler Özlem Işık ile Tülay Sayılı yaralandı. Yaralanan personeller durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. 

Sağlık personellerinin şikayet etmesi üzerine M.D. isimli saldırgan, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Ambulansta bulunan hasta ise başka bir ambulansla hastaneye sevk edildi. 

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Minibüsçünün çirkin saldırısı sonrası sağlık çalışanları darp raporu aldığı belirtilirken, şüpheli M.D. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

TÜRK SAĞLIK SEN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Türk Sağlık Sen Beypazarı Şubesi , yaşanan feci olayla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti kınayan Türk Sağlık Sen Beypazarı Şubesi açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 "Bu olayın takipçisi olacağız. Sonuna kadar camiamızla personellerimizin yanındayız. Bu işin peşini bırakmayacağız"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA