Milyonların Gözü Burada Kritik Toplantı Başladı

Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği toplantı başladı. Masada üç önemli konu var.

Milyonların Gözü Burada Kritik Toplantı Başladı

Kabine bugün önemli konuları görüşmek üzere toplandı. Herkesin merakla beklediği toplantı saat 15.00’de başladı. Milyonların bu toplantıda açıklanacak konuları bekliyor. Masada üç ana başlık yer alırken milyonlar 3600 ek göstergeyi bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kızılcahamam’da yaptığı konuşmada memur ve emeklilere müjdeyi vermişti.

Emeklilerin Tamamını İlgilendiriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 Ek gösterge ile ilgili hazırlığı detaylarıyla açıklayacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "6 Haziran 2022 pazartesi günü Kabine Toplantımızın ardından yapacağımız Millete Sesleniş konuşmamızda bu hazırlığı detaylarıyla anlatacağım. Bugün burada sadece daha önce söz verdiğimiz 4 meslek grubunu değil 5 milyonu aşkın memurumuzun ve emeklilerin tamamını ilgilendiren bir formülle bu meseleyi çözdüğümüzün müjdesini paylaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Suriye Operasyonu

Kabine toplantısının en önemli başlıklarından biri ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde işaretini verdiği Suriye'nin kuzeyi Tel Rıfat ve Münbiç'te terör örgütü PKK-YPG'ye yönelik düzenlenmesi an meselesi olan harekat olacak. Tel Rıfat ve Münbiç!te tüm uyarılara rağmen saldırıların sürmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kentlerin de sınır ötesi harekatlar ile teröristlerden arındırılacağını açıkladı.

Fahiş Kira Artışları

Son dönemlerde artık iyice kontrolden çıkan kira fiyatları için yapılan fahiş artışlar konusunun da gündeme gelmesi bekleniyor. Vatandaşların muzdarip olduğu konuların başında gelen kira artışı ile ilgili hazırlanan formüllerin bu görüşmede ele alınması bekleniyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /