Milli Savunma Bakanlığı'ndan Kritik Bedelli Açıklaması

Son dakika haberi: Bedelli askerlikte son dakika açıklaması Milli Savunma Bakanlığı 'ndan geldi. Yapılan açıklamada kritik tarihe yer verildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Kritik Bedelli Açıklaması

Son dakika gelşimesi: Bedelli askerlikte kritik tarih belli oldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada, bedelli askerlik hizmetinden faydalanmak için, başvruların başldığı ilk günden önceki günekadar toplamda 357 bin 350 kişinin başvuru yaptığına yer verildi. Öte yandan başvuru ücretini de yatıran ve müracaatlarını tamamlayan toplamda 12 bin kişinin önümüzdeki Eylül ayının 15'inci gününde silah altına alınacağına yer verildi. İlk celp dönemi de bu şekilde belli oldu.

BAŞVURU YAPAN KİŞİ SAYISI BELLİ OLDU

Milli Savunma bakanlığı kaynaklarından yapılan son dakika açıklamasında bedelli askerlik için başvuru yapan kişi sayısının 357 bin 350 kişi olduğuna yer verildi.

Başvuru yapan toplamda 61 bin 943' ünün bedelli askerlik için 15 bin TL 'lik başvuru ücretini Pashacasino yatırdığı ve başvuru sürecini tamamlayarak celp dönemini beklediğine yer verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Müracaat sürecini tamamlamış bedelli askerlik hizmetine tabi yükümlülerden yaklaşık 12 bin kişi, planlı üç celp döneminden ilki olan 15 Eylül 2018 tarihinde birliklerine sevk edilecektir. Eğitimlerin, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı birliklerinin konuşlu olduğu belli merkezlerde yapılması planlanmıştır."

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden bedelli askerlik haberlerinden haberdar olmak, flaş gelişmelerden bildirim alarak haberdar olmak için;

Kamubulteni.com | Ankara