Milli Eğitim Müdürü İstifa Etti, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Mersin Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, görevinden istifa ederek, 14 Mayıs 2023 seçimleri için AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu..

Milli Eğitim Müdürü İstifa Etti, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kararı sonrasında YSK seçim takvimini başlattı. Kararın resmi gazete 'de yayımlanmasından sonra kamuda görevli memurlar için de milletvekili aday adayı olma süreci başlıyor. Bir çok kamu görevlisi milletvekili aday adayı olabilmek için görevlerinden istifa ederken, bir istifa haberi de Mersin Silifke'den geldi. 

Aday adayı olduğu sosyal medya üzerinden duyurdu

Mersin Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, görevinden istifa ederek, 14 Mayıs 2023 seçimleri için AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.. Sezgin, 2023 seçimlerinde AK parti'den milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

Ak Parti Logosu ile fotoğraf paylaşan ve Karaman İlinden aday adayı olduğunu açıklayan Mustafa Sezgin, Yüksek Seçim Kurulundan gelecek açıklamanın ardından Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden istifa ederek, aday adaylığı için çalışmalarını hızlandıracağı öğrenildi.