Migros’ta yılbaşına özel indirim başladı: son gün 21 Aralık

Büyük marketler arasında yer alan Migros, yılbaşına özel mutfak araç gereçlerinden giyime pek çok üründe indirim yaptığını resmi internet sayfası üzerinden duyurdu. Buna göre 21 Aralık 2022 tarihi bu indirimli ürünlerden faydalanmak amacıyla son tarih olarak belirlendi.

Migros’ta yılbaşına özel indirim başladı: son gün 21 Aralık

Yılbaşına özel mutfak eşyalarından giyme pek çok üründe indirim arıyorsanız Migros’a mutlaka uğramalısınız. Son gün 21 Aralık olarak açıklandı. Yılbaşının yavaş yavaş yaklaşmasıyla beraber pek çok market, indirimli kataloglarını ilan etmeye başladı. Yılbaşına özel indirimler ile pek çok yönünde indirim avantajlı sunan marketler ise bu avantajlarını resmi internet sayfaları ve sosyal medya hesapları üzerinden peş peşe duyurmaya başladı.

Yılbaşı indirimlerinden faydalanmak isteyen yurttaşlar ise büyük marketlerin indirim haberlerini arama motorlarında araştırarak o ürünleri indirimli bir şekilde almak amacıyla hareket ediyor. Migros ise 8 Aralık tarihinde başlattığı bu kampanyasını sanal market sitesinden vatandaşların beğenisine sundu. 

21 Aralık tarihine kadar sürecek bu indirimli kampanya ile mutfak araç gereçlerinden giyime, yetişkin oyunlarından çocuk oyuncaklarına kadar pek çok ürün kaleminde indirimli bir şekilde faydalanabilirsiniz.