MHP'li Enginyurt: Bizim iPhone Gitti, Niye Bıraktınız Brunson'u

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin Fatsa ilçe Başkanlığı istişare toplantısında ajan olduğu gerekçesiyle tutuklanan daha sonra terör desteği nedeniyle 3 sene 1 ay hapis cezası alarak salıverilen Brunson ile ilgili iktidar partisine sert sözlerle yüklendi.

MHP'li Enginyurt: Bizim iPhone Gitti, Niye Bıraktınız Brunson'u

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Fatsa İlçe Başkanlığı'nın istişare toplantısında geçtiğimiz gün 3 yıl 1 ay hapis cezası alarak serbest kalmıştı.

Söz konusu olaya tepkiler devam ederken, MHP cephesinden de Brunson'ın serbest kalmasına yönelik eleştiriler sürüyor. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla iphone marka telefonunu kırdığını, döviz bozdurduğunu fakat Brunson'ın bırakılmasını kabul etmediklerini söyledi.

Enginyurt, "Kriz var mı yok mu, ciddi anlamda kriz var. Biz MHP olarak krizin bitmesi için destek verdi. Sn. Cumhurbaşkanı dolar bozdur dedi, bozdurduk.  Sn. Cumhurbaşkanı bu ajan brunson çok tehlikeli adam dedi, bunu bahane ederek bize saldırıyorlar dedi , ABD'yi protesto edelim dedi , iphone'ları bırakalım dedi. iPhone'u bıraktım, bizim başkan da iphone kırdı, ulan olan bize oldu ya, brunson gitti, bizim telefon da gitti. Nasıl kriz yok ya ülkede. Arkadaş, şimdi birileri soruyor, iktidara zarar gelmesin, neye gelmesin zarar, brunson ile ittifakın ne ilgisi var. Bu şerefsiz, ajan, pkk'lı, fetöcü Türkiye düşmanı, neden bıraktınız bu adamı. Bunu biz demedik, bunu Sn. Cumhurbaşkanım demedi mi 'Ben görevde olduğum müddetce bir yere gidemez' demedi mi?" dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA