MHP'den Kritik Mahkumlara Af ve EYT Açıklaması: Seçimden Önce..

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, katıldığı canlı yayında mahkumlara af ile emeklilikte yaşa takılanlar meselesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

MHP'den Kritik Mahkumlara Af ve EYT Açıklaması: Seçimden Önce..

MHP 'den çok önemli EYT ve mahkum affı açıklaması.

Bengütürk ekranlarında Cem Açıkgöz 'ün konuğu olan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, gündeme ilişkin konuları değerlendirirken emeklilikte yaşa takılanlar meselesine ve mahkumlara af ile ceza indirimi meselelerine değindi. 

"Cumhur ittifakinin özünde vatan sevgisi vardır. Tüm çabamız güçlü Türkiye içindir." diyerek sözlerine başlayan Çetinkaya, aday tanıtım toplantıları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Aday tanıtım toplantımız toy havasında geçecektir. Vatandaşlarımız Ankara'ya sığmayacaktır." ifadelerine yer verdi.

SEÇİMDEN ÖNCE ÇIKMASI EN BÜYÜK ARZUMUZ

Murat Çetinkaya 'nın şartı ceza indirimi ve emeklilikte yaşa takılanlar meselesi ile ilgili yönelttiği soruya Çetinkaya şu şekilde cevap verdi:

""Vatandaşlarımızın haklı mücadelesi, bunlar onların hakları. Bende #EYT'yim. Seçimden önce çıkması en büyük arzumuz. Bunlarla ilgili çalışıyoruz."

ESİN KARA DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Yine geçtiğimiz gün Açıkgöz 'ün konuğu olan MHP Milletvekili Esin Kara, EYT ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"EYT, Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden gündem yaratmak isteyen, ama halkımıza ya da milletimize sunacakları bir şeyler olmayan, sadece bilerek sulandırıp sulandırıp ortaya konulan önemli bir yaradır. Ben de EYT mağduruyum. Ben de 98'de sigorta başlangıcı olan biriyim. Ben de bu yasayı bekliyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak yasa teklifini verdik ve sonuna kadar arkasındayız. Ama bir yasanın geçebilmesi için, bakın biz mecliste farklı partileriz. Mecliste 5 grup var. Bu grupların hepsinin onayı alınarak ve uygun zamanda verilmesi lazım. Yasa teklifini şartlar oluşmadan, uygun zaman olmadan verirsek sonuç alamayız." 

MAHKUM AFFI VE EYT HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN