MGK'ya Yeni Memur Alımı Başvuruları 19 Kasım'da Başlayacak

Milli Güvenlik Kurulu memur alımı için başvuru süreci 19 Kasım'da başlıyor. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'nin Uzman Yardımcılığı giriş sınavına ilişkin duyuru geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı, Resmi Gazete ve ilgili kurumların resmi sayfalarında yayımlanmıştı.

MGK'ya Yeni Memur Alımı Başvuruları 19 Kasım'da Başlayacak

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'nde GİH sınıfında münhal bulunan 6'ıncı derece kadrolara sözlü sınav sonuçlarına göre 20  Uzman yardımcısı alınacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması gerektiğine yer verilirken, başvuru yapacak adayların Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, İktisat ve İşletme Fakülteleri ile Hukuk Fakültesi bölümlerinden mezun olması gerektiği vurgulanmıştı.

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği  uzman yardımcılığı giriş sınavı için başvurular 19-30 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru yapacak adayların www.mgk.gov.tr adresindeki başvuru formuna KPSS ve YDS ya da uluslararası geçerliliği bulunan ve ÖSYM tarafından eşdeğerli kabul edilen sınav sonuç belgesini de ekleyerek, MGK'nın illi Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:254 Posta Kodu:06530 Çankaya/ANKARA adresine şahsen ya da posta yoluyla bu belgeleri iletmesi gerekiyor.

Başvuru sürecine dair detaylı bilgilendirme kurumun resmi internet sayfasından takip edilebilir.