Metina ve Kandil Yerle Bir Edildi! Türk Jetleri Bölücü Hainlere Cehennemi Yaşattı

Kahraman ordumuz tarafından Irak'ta gerçekleştirilen hava harekatına ilişkin yeni bilgilendirme geldi. Bölücü kahpelerin sığınak, silah mevzii, mühimmat deposu ve barınak alanları yerle bir edildi.

Metina ve Kandil Yerle Bir Edildi! Türk Jetleri Bölücü Hainlere Cehennemi Yaşattı

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak kuzeyi Metina ve kandil bölgelerinde düzenlenen hava harekatında PKK tarafından sığınak, barınak , silah mevzii ve mühimmat deposu olarak kullanıldığı belirlenen hedefleri yerle bir etti. Kahraman ordumuzun bölücü hainlere yönelik operasyonları sürüyor.

Geçtiğimiz gün MİT ve TSK tarafından düzenlenen müşterek operasyonda bölücü örgütün sözde dağ kadrosu yöneticilerinden bir yaratık başarıyla imha edilmişti. Kalebet TSK , Kuzey Irak'taki operasyonları sürdürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı'ndan bugün yapılan açıklamada, hainlerin silah mevzii , mühimmat deposu, sığınak ve barınak olarak kullandığı hedeflerin başarıyla yok edildiği bildirildi. TSK 'dan yapılan resmi bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı : Irak kuzeyi Metina ve Kandil bölgelerine 17 Ağustos 2018 tarihinde düzenlenen hava harekatları neticesinde, bölücü terör örgütü tarafından sığınak, barınak, silah mevzii ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edilmiştir.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA