Meral Akşener'den 'Mansur Yavaş' Açıklaması Geldi

İYİ Parti Genel Bşakanı Meral Akşener, Mansur Yavaş ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda görüştüğünü, İYİ Parti'yi Mansur Yavaş'ın tercih etmediğini söyledi.

Meral Akşener'den 'Mansur Yavaş' Açıklaması Geldi

Akşener, "Sayın Mansur Yavaş ile bugün konuştum. Ortak aday anlamında İYİ Parti adaylığını tercih etmedi. Ben de tercihine saygı duyduğumu ve başarılar dilediğimi söyledim." şeklinde konuştu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri, Fetullahçı terör örgütünün siaysi ve iktisadi ayağının araştırılması için araştırma önergesi verdiklerini ilgili tekliflerin AK Parti ve MHP tarafından reddildiğini söyledi.

İYİ Parti Genel Bşakanı Akşener, "AK Parti ve MHP tarafından reddedildi. Buradan Sayın Erdoğan'a sesleniyorum, madem ki Emin Çölaşan ve Necati Doğru FETÖ'nün yardımcısıymış destekçisiymiş, şimdi bizim hemen bütçe biter bitmez, tekrar vereceğimiz araştırma önergesine AK Parti olarak destek versinler ki kim ne imiş hep beraber öğrenelim." şeklinde konuştu.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını indirebilirsiniz.