Memur-Sen’den Sözleşmeli Personele Kadro Talebi

Memur-Sen Genel Başkanı sözleşmeli personele kadro için açıklamalarda bulundu. Yalçın, 3600 ek gösterge sonrası gündemlerinde sözleşmeyi kadro meselesinin olduğunu açıkladı.

Memur-Sen’den Sözleşmeli Personele Kadro Talebi

Ali Yalçın sosyal medya üzerinden sözleşmelilerin hakkının aranarak kadro için hükümetle temasa geçileceğini duyurdu. Yalçın, sözleşmeli konusunun gündemlerinin en önemli konulardan birinin olduğunu belirterek kadro talebi için 3600 ek göstergenin bakanlık tarafından tamamlanmasını beklediklerini belirtti.

Yalçının paylaşımı şu şekilde;

Sözleşmeliler Başat Gündemimizdir.

Yıllardır verdiğimiz mücadele, Sözleşmeliler Şurası ile ortaya koyduğumuz fotoğraf ve 6.Dönem Toplu Sözleşme kararımız gereği sözleşmeliye kadro talebimizde komisyonun kurulması için Bakanlık ek gösterge çalışmasının tamamlanmasını bekliyor.

Sözleşmeli çalışan kamu görevlileri Memur-Sen’in bu konudaki gayretini görüyor, getirdiğimiz noktada hakkımızı teslim, sonuca ulaştırmak için verdiğimiz mücadeleyi ise takdir ediyorlar. 4/C’den 4 /B’ye geçenler dahil olmak üzere süreli, süresiz tüm sözleşmeliler gündemimizdedir.

İstiyoruz ki kamuda istihdam tipleşsin mevzuat tekleşsin. Aynı işi yapanlara farklı bakılmasın, aralarında özlük farkı olmasın. Çalışma barışı sağlansın, çalışanların iş huzuru da iç huzuru da sağlansın. Gayretimiz sürüyor. Bu sorunu da kararımız gereği Bakanlıkla birlikte çözeceğiz.

Memur-Sen Trabzon İl Divan Toplantısında sendikalarımızın/teşkilatlarımızın lider kadroları ile bir araya geldik. Ek Gösterge düzenlemesinde gelinen aşamada memnuniyet üreten yerleri ve iyileştirmeye açık alanları konuştuk. Toplantı için İl Temsilciliğimizi tebrik ediyorum.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /