Melih Gökçek İle İlgili Bir skandal Daha: Ankaralı Okşan İle Ömer Faruk Ekinci'ye Şantaj İddiası

Melik Gökçek ile ilgili iddiaları bitmeyen Muhammed Yakut yeni bir iddia ortaya attı. Melih Gökçek Ankaralı Okşan ile Ömer Faruk Ekinci'ye şantaj yapmış.

Melih Gökçek İle İlgili Bir skandal Daha: Ankaralı Okşan İle Ömer Faruk Ekinci'ye Şantaj İddiası

Melik Gökçek Ömer Faruk Ekinci Şantaj Olayı: Ankaralı Okşan ile Melih Gökçek 1993 yılında Ömer Faruk Ekinci'ye şantaj yapmış. Ortalığı kasıp savuran Ankaralı Okşan ve Melih Gökçek ilişkisi ile ilgili iddialar bitecek gibi görünmüyor.

Bu defa da şantaj skandalı geldi. Onedio'da yer alan bir habere göre Melih Gökçek ile Ankaralı Okşan Ömer Faruk Ekinciye şantaj yapmış. İşte o haberin detayları:

Ortalık bir anda yangın yerine döndü! Youtube'da yayınlanan bir videoda söylenen Melih Gökçek ve 'Travesti Okşan' iddiaları gündeme bomba gibi düşmüşken yine aynı kişilerin başrolde olduğu bir başka iddia daha ortaya çıktı.

İddiaya göre; Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 1993 yılında kendisi ile birlikte Refah Partisi'nde Ankara milletvekili olan Ömer Faruk Ekinci’ye 'Travesti Okşan' ile birlikte şantaj yaptı. 

İşte tüm iddialar ve detaylar 

Her şey 'Delilerin Delisi' YouTube hesabından video paylaşan Muhammed Yakut isimli kişinin eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili iddiaları ile başladı.

Muhammed Yakut, Melih Gökçek'in 'Travesti Okşan' lakaplı bir transseksüel bireyle birlikte olduğunu iddia etti. 

Yakut, yayınladığı videoda Osman Gökçek'e seslenerek; 'Senin o babanın (Melih Gökçek) Ankaralı Travesti Okşan ile olan ilişkilerini açıklarsam ne baban ne anan sokağa çıkamaz. Ankaralı Okşan'ı babana sor baban çok iyi tanır' ifadelerini kullandı.

Bu video sonrasında bir iddia da Twitter'da @ankara_kusu hesabından geldi.

Bu iddialar sonrasında bir Twitter kullanıcısı Ömer Faruk Ekinci'nin oğluna iddiaları sordu. Ömer Faruk Ekinci'nin oğlu Hüseyin ekinci ise bu iddiaları doğruladı!