Mehmet Aydın'ın Aylık Kazandığı Para Açıklandı: Tosuncuk Hala Para Kazanıyor

Mehmet Aydın 'ın ayda kazandığı para dudak uçuklattı. Tosuncuk hala para kazanmaya devam ediyor.

Mehmet Aydın'ın Aylık Kazandığı Para Açıklandı: Tosuncuk Hala Para Kazanıyor

Tosuncuk para kazanmaya devam ediyor.

Çiftlik Bank 'ın kurucusu Tosuncuk lapaklı Mehmet Aydın hala aranıyor. İnterpol tarafından aranan Mehmet Aydın , Türkiye 'de 130 binden fazla kişiyi dolandırdı ve milyarlarca TL ile yurt dışına kaçtı. Edinilen bilgilere göre tosuncuk her ay 1 milyon TL daha kazanmaya devam ediyor. 

Türkiye tarihinin en büyük dolandırıcılık olaylarından biri olan Çiftlik Bank 'ı kuran ve bu sistem ile 132 bin vatandaştan 1 milyar TL 'nin üstünde para toplayan Mehmet Aydın , olayla ilgili soruşturma başlatılınca 500 milyon TL ile yurt dışına kaçtı. 

Türkiye Tosuncuk 'u yakalamak için çalışmalara başladı. Hatta Tosuncuk, İnterpol 'ün en çok arananlar listesinde de yer aldı. Ancak Tosuncuk hala yakalanamadı. 

Hakkında kırmızı bülten çıkarılan Mehmet Aydın, Türkiye'den kaçtıktan sonra ilk olarak Uruguay 'da, daha sonra sırayla Kıbrıs, Dubai vE Ukrayna 'da ghlörüldü. Son iddialara göre Mehmet Aydın 'ın Güney Amerika kıutasnda bir ülkede olduğu belirtiliyor. 

Mağdurlar Mehmet Aydın 'ın yakalanmasını ve Türkiye 'ye getirilmesini isterken bazı mağdurlar, dedektif tuttu ve onu bulmaya çalıştı. 

Mağdurların avukatları, zaten Interpol tarafından da aranan Aydın'ı yakalatabilmek için bazı özel dedektiflik büroları ile de anlaşma yaptılar. Bu özel dedektifler, bir süredir Tosuncuk'u arıyorlar ve bu arayışlar, meyvesini yavaş yavaş vermeye başlamış gibi görünüyor. Elde ettikleri bilgileri Interpol ve diğer yetkililerle paylaşan dedektifler, Aydın için çemberin daraldığını söylüyor. 

Yurt dışına kaçmadan önce kripto paralar üzerinde çalışmalar yaptığı bilinen Mehmet Aydın 'ın kripto paralarla ilişkisinin devam ettiği öğrenildi. 

HALA PARA KAZANIYOR

Son bilgilere göre Mehmet Aydın 'ın banka hesaplarına her ay düzenli şekilde 150 bin dolar para yatırılıyor. Paranın kripto para borsaları üzerinden onun hesabına gönderildiği iddia ediliyor. 

Bu şekilde gönderilen paraların kaynağı bilinmiyor. Nereye gönderildiği de hala muamma.  Ancak Tosuncuk , bu şekilde her ay 1 milyon TL kazanmaya devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA