Mehmet Ali Erbil'den Kötü Haber ! Kardeşi Bugün Açıkladı

Yoğun bakımda 35 günü ardında bırakan ve uyku halinin devam ettiği belirtilen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili kardeşi Doktor Yeşim Erbil, yeni bir açıklama yaptı.

Mehmet Ali Erbil'den Kötü Haber ! Kardeşi Bugün Açıkladı

Mehmet Ali Erbil'in sabah yoğun bakım sorumlusuyla telefonda görüştüğünü söyleyen Erbil, bazen olumlu bazen ise olumsuz değişiklikler olduğunu sürecin uzun süreceğinin netleştiğini, Erbil'in akciğer ve böbreklerle ilgili sorunları olduğunu fakat asıl zorlayanın Akciğer olduğunu belirten Yeşim Erbil, "Hepinize iyi günler. Dualarınızı eksik etmeyin. Biz bekliyoruz ve dua ediyoruz. Beş hafta önce anlık değişiklikler bizi çok sevindiriyor veya üzüyordu. Bu süreç hepimize sabretmenin ne kadar önemli olduğunu öğretti. Her sabah yoğun bakım sorumlusu arkadaşımla telefonla konuşup akabinde önce Sezin ve aile bireylerine bilgi vermek, her sabah farklı ve güzel haberleri duymayı beklemek hepimiz için çok zor." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'in sağ sağlim hastaneden çıkacağına dair umudu kaybetmek istemediğini söyleyen Yeşim Erbil, abisine "Hadi abicim, sıkı sıkı tut şu uzatılan ipi, hepimiz seni bekliyoruz, seviyoruz ve dua ediyoruz"  sözleriyle seslendi.