Marketler Bakkallar ve Fırınların Sokağa Çıkma Yasağı Günü Açık Olacağı Saatler (Bim, A101, Şok Kaçta Açılacak Kaçta Kapanacak?)

Sokağa çıkma yasağı bu hafta sonu Türkiye genelinde geçerli olacak ve vatandaşlar sadece market ile bakkala gidebilecek. Peki marketler, bakkallar ve fırınlar saat kaçta açık olacak? İşte o saatler.

Marketler Bakkallar ve Fırınların Sokağa Çıkma Yasağı Günü Açık Olacağı Saatler (Bim, A101, Şok Kaçta Açılacak Kaçta Kapanacak?)

Marketlerin sokağa çıkma yasağı günleri açık olacağı saatler açıklandı.

Sokağa çıkma yasağı 81 şehirde dün başladı. Türkiye genelinde saat 21.00'da başlayan dışarı çıkma yasağı, bugün sabah saat 05.00 'da sona erdi. Sokağa çıkma yasağının yeniden gelmesi ve kapsamının bu hafta genişletilecek olması, hafta sonu tam kapanma olacak olması nedeniyle vatandaşlar , marketlerin , bakkalların saat kaça kadar açık olacağını araştırmaya başladı. 

ŞOK MARKETTEN AÇIKLAMA

Türkiye genelinde yüzlerce şubesi bulunan Şok marketler bir açıklama yaptı ve sokağa çıkma yasağı ile birlikte açılış kapanış saatlerinin değiştiğine yer verildi. Söz konusu açıklamada marketin hafta içinde saat 10.00 ile 20.00 arasında açık olacağına, hafta sonu ise 10.00 ile 17.00 arasında açık olacağına yer verildi.

BİM

Bim marketler tarafından yapılan açıklamada Şok markette olduğu gibi hafta içinde marketin saat 10.00 ile 20.00 arası hizmet vereceğine, hafta sonu ise marketin saat 10.00 ile 17.00 arası açık olacağına yer verildi. 

A101

Diğer bakkallar ve fıtınların da bu saatlerde hizmet vermesi bekleniyor. Hafta sonu vatandaşlar markete alış verişe ve ekmek almaya gidebilecek. Ancak bu da sadece yaya olarak. Araç ile gitmeye izin yok.