Mardin'deki Suriyelilerden Bahar Kalkanı Harekatına Destek

Mardin'in Midyat ilçesine yerleşen suriyeli göçmenler, İdlib'de yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda TSK'yı desteklediklerini söyledi.

Mardin'deki Suriyelilerden Bahar Kalkanı Harekatına Destek

Kahraman Türk ordusunun İdlib'de Suriye'deki rejime yönelik başlattığı Bahar Kalkanı Harekatıyla ilgili Cumhuriyet Bulvarı'nda toplanan suriyeliler, Ellerinde Türk bayrakları taşıyarak TSK'ya desteklerini iletti.

"SURİYE HALKINI KORUMAK İÇİN ŞEHİTLER VEREN TÜRK ORDUSUNA MİNNETTARIZ"

Suriyeliler adına açıklama yapan Ahmet İsmail, "Mazlum Suriye halkını savunmak için nice şehitler veren kahraman Türk ordusuna minnettar olduğumuzu buradan tüm dünyaya duyuruyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı gönülden selamlıyoruz. Türkiye halkı onlara kapılarını açmış, bağrına basarak, acılarına ortak olmuştur. Savaşın başladığı günden bu yana Suriyelileri kendi kardeşleri bilmiş ve yardımlarını hiçbir zaman esirgememişlerdir. Muhacir Suriyeliler olarak Türkiye ve halkına minnet duygumuzun ilelebet baki kalacağını buradan duyururken, Suriye'deki zulüm sisteminin ortadan kaldırılması ve kendi topraklarımıza dönüp orada emniyet içinde yaşama şansına kavuşmayı da yüce Allah'tan umut ediyoruz" diye konuştu.