Mansur Yavaş Ankaralılara duyurdu! 24 Nisan'a kadar geçerli: Ücretsiz olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaparak, Ankara’da bayram süresince toplu ulaşım hizmetlerinde ücretsiz bir uygulama başlatılacağını duyurdu. Ayrıntılar haberimizde…

Mansur Yavaş Ankaralılara duyurdu! 24 Nisan'a kadar geçerli: Ücretsiz olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı’nın ilk günü için bir kutlama mesajı paylaştı. Yavaş, bayram süresince toplu ulaşım hizmetlerinde sunulan ücretsiz uygulamanın detaylarını da içeren bir duyuru yaptı. 

MANSUR YAVAŞ DUYURDU

Mansur Yavaş konuyla alakalı, “Değerli Ankara halkı, Ramazan Bayramı’nın başlangıcını heyecanla kutluyoruz. Bu özel dönemde, vatandaşlarımızın bayramlarını en güzel şekilde geçirmelerini sağlamak için bir dizi hizmet sunuyoruz. Bayram boyunca, otobüs, metro ve teleferik gibi toplu ulaşım araçlarımızda ücretsiz bir hizmet uygulaması başlatıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımız, bayram ziyaretlerini, etkinliklerini ve kutlamalarını daha kolay ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirebilecekler” ifadelerine yer verdi.

Yavaş, aynı zamanda bayram süresince ücretsiz toplu ulaşım hizmetinin Ankara’nın bayram trafiğini rahatlatacağına dikkat çekti ve vatandaşların bayramın tadını çıkarmalarını temenni etti.