Mansur Yavaş Ankapark’ın Kapılarını Açtı Kararı Halk Verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek zamanında 801 Milyon dolara yapılan Ankapark’ın kapılarını açtı. Yavaş, karar milletindir ne derlerse o dedi.

Mansur Yavaş Ankapark’ın Kapılarını Açtı Kararı Halk Verecek

Melih Gökçek zamanında 2013 yılında inşaatına başlanan Ankapark’ın kapıları açıldı. Mahkeme parkın Ankara Büyükşehir Belediyesine verilmesine karar verirken parkın akıbeti merak edilmeye başlandı.

7 ay sonra ziyaretçi gelmediği için iflas edip kapanan Ankapark'tan geriye 801 milyon dolarlık bir enkaz kaldı.

Başkan Mansur Yavaş, adeta hurdalık haline gelen parkın kapılarını açtı ve gazeteciler 801 milyon dolarlık enkaz yığınını görüntüledi.

Hep Beraber Karar Vereceğiz

Parkın devam edip etmeyeceğine vatandaşın karar vereceğini söyleyen Mansur Yavaş şu ifadeleri kullandı;

"Bugün sizleri belediyemizin yaptığı güzel bir hizmetin açılışı için toplamak isterdim ancak malesef seçimden önce çok konuşulan 801 milyon dolar gibi bir bedelle yapılan Ankapark için toplandık.

Burası Mustafa Kemal Atatürk'tün Türk milletine bağışladığı, Ankaralılara emanet ettiği bir arazi. Buraya böyle bir proje yapıldı ve bu kadar para harcandı.

Burada şimdi ne yapabiliriz bunu Ankara halkına soracağız. Yarından itibaren bunu kamuoyuna açacağız... Ama içimden geçeni söyleyeyim; Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği bir yere kapısında bilet parası ödeyerek girilmesini içim almıyor. Tamamen ücretsiz bir hale getirerek, buraya bütün Ankaralının Atatürk’ün emaneti olduğunu bilerek kullanması için çalışmalarımız devam edecek.

Belki bir kısım aletler tamir edilir, bazıları sökülür. Bunları bize gelecek görüşler üzerinden değerlendireceğiz. Asla ve asla buradaki hiçbir kuruşun boşa gitmemesi için çalışacağız. Toplam kararı vatandaş verecek, sökün atın derseler söker atarım! Anket yapacağız, para onların çünkü, para benim değil karar verme yetkim yok.

Buraya harcanan para 801 milyon dolar. Kompleksten midir nedir her şeyin en büyüğünü yapma sevdası var. Buraya yapan arkadaş, "Hayır 454 milyon dolar, bu da çok değil diyor" Fatih Sultan Mehmet köprüsü 125 milyon dolara yapıldı. Buraya 6.4 Fatih Sultan Mehmet köprüsü kadar harcandı"

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /