Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Kuzey Irak'ta gerçekleşen Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen 27 yaşındaki Uzman Çavuş Reşat Ergin memleketi Manisa'nın Gördes ilçesinde göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta bir süredir yürüttüğü Pençe-Kilit operasyonunda dün bir askerimiz teröristlerin gerçekleştirdiği taciz ateşinde şehit oldu. Operasyonda şehit düşen 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin, memleketi Manisa Gördes'in Boyalı Mahallesi'nde gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Kahraman şehidimiz Şehit Ergin için Boyalı Mahalle Camii'nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Törene çok sayıda kişi şehidimizi son yolculuğuna uğurlamak için hazır bulundu.

Çok sayıda kişi cenaze törenine katıldı

Gerçekleşen cenaze törenine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Tamer Akkal, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe belediye başkanları, siyasi parti başkanları, askeri ve sivil erkan ile şehidin yakınları katıldı.

Boyalı Mahallesi kabristanlığına defnedildi


Şehidimizin ailesi göz yaşlarına boğulurken ayakta durmakta zorlandılar. Olası bir sağlık problemine karşı sağlık ekipleri cenaze töreninde hazır bulundu. Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök'ün kıldırdığı cenaze namazı sonrası Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin'in naaşı, Boyalı Mahallesi Kabristanlığına gözyaşlarıyla defnedildi.

Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin'in Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 2018 yılından bu yana görev yaptığı ve bekar olduğu öğrenildi.