Mahkumlara Af-Nafaka ve 3600 Ek Gösterge İçin Son Dakika Açıklaması

Nafaka, mahkumlara af ve ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Bütçe görüşmeleri, 2. yargı paketi ve diğer konular nedeniyle ek gösterge, af ve nafaka konuları yeni yıla kaldı. İşte detaylar.

Mahkumlara Af-Nafaka ve 3600 Ek Gösterge İçin Son Dakika Açıklaması

3600 ek gösterge, mahkumlara af, nafaka sorunları yeni yıla kaldı.

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren ek gösterge , mahkumlara af ve nafaka meseleleri yeni yıla kaldı. Genel Kurul Kasım ayının son toplantısını bugün yapacak. Bu toplantının ardından 3 Aralık 2019 günü Genel Kurul toplanacak.

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ ARALIK AYINDA

2020 yılı bütçe görüşmeleri Plan ve Bütçe Komisyonu 'nda devam ediyor. Son olarak 29 Kasım 2019 Cuma günü Plan ve Bütçe Komisyonu 'nda  Cumhurbaşkanlığı ile bağlı kuruluşların bütçesi görüşülecek.

Plan ve Bütçe Komisyonu 'nda bütçe görüşmeleri sona erecek ve 2020 yılı bütçesi Genel Kurul 'a sevk edilecek. Genel Kurul 'da da bütçenin görüşülmesinin sonrası Genel Kurul , normal gündemine geçecek.

SIRADA YARGI REFORMU VAR

Genel Kurul 'da bütçe görüşmelerinin yapılmasının ardından sıra yargı reformunun ikinci paketinde olacak.  Ancak mahkumlara af ve nafaka meselesi ayrı bir paket şeklinde genel kurula gelecek.

Yargı reformunun da Genel Kurul 'dan geçmesinin ardından sıra mahkumlara af, ek gösterge ve nafaka meselelerine gelecek. Af, nafaka ve ek gösterge bekleyenler bu adreste >> TIKLA KATIL

YENİ YILA KALDI

Bütçe görüşmelerinin yapılmasının ardından yargı reformu görüşülecek ve sıra diğer meselelere gelecek. Bu da mahkumlara af, nafaka ve ek gösterge meselelerinin yeni yıla kaldığını gösteriyor.

GELİŞMELERDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN