Mahkumlara Af Mı Geliyor Afla İlgili Flaş Gelişme 'Biz Hazırız'

Mahkumlara afla ilgili flaş bir hamle geldi. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan hükümete afla ilgili önemli bir çağrı geldi ‘’Biz hazırız’’ dedi aması var.

Mahkumlara Af Mı Geliyor Afla İlgili Flaş Gelişme 'Biz Hazırız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan hükümete af ile ilgili flaş bir çağrı geldi. Kılıçdaroğlu, hükümete şartlı çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, af ile ilgili yapılacak düzenleme için iktidarla görüşmeye hazırız dedi. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından ‘’ Af konusunda titizlikle yönetilmiş bir düzenlemeyi iktidar ile konuşmaya hazırız. Görüyoruz beceremiyorlar, birlikte çözebiliriz. Ancak bu af sadece belli başlı suçları kapsayacak; terör, taciz, tecavüz ve benzeri suçlar kapsam dışı kalacak, kader mahkumlarına yönelik olacaktır’’ açıklamasını yaptı.

Açıklamasının devamında baronlara yapılacak bir düzenlemeyi kabul etmeyeceklerini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, ‘’ Şunu da peşinen söyleyeyim, Fotoromancı hiç heveslenmesin, heyecan yapmasın. Baronlara da af maf yok’’ değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımı bir saat içinde binlerce beğeni aldı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /