Magnum Maserati Çekiliş ve Sonuç Açıklama Tarihi 2019

Magnum 2019 Maserati çekilişi için geri sayım sona eriyor. Peki Maserati çekilişi ne zaman yapılacak? Çekiliş saat kaçta hangi adreste yapılacak? Kazananlar ne zaman açıklanacak? Kazananların isimleri nerede açıklanacak? İşte Magnum Maserati 2019 yılı çekilişi hakkında son bilgiler.

Magnum Maserati Çekiliş ve Sonuç Açıklama Tarihi 2019

Magnum 2019 Maserati çekiliş ve sonuç açıklama tarihi.

Dondurma sektörünün dev kuruluşu Magnum , her yıl çekilişle lüks araba veriyor. Geçtiğimiz yıl 2 Porsche marka araba veren Magnum , bu sene 2 Maserati vereceğini duyurdu. Söz konusu kampanya için şifre gönderme işlemleri 30 Eylül 2019 tarihine kadar devam etti. Şifre gönderme işlemlerinin sona ermesinin ardından kampanyaya başvuru yapan yü binlerce kişi , Maserati çekilişinin ne zaman yapılacağını ,  çekiliş sonucunun ne zaman açıklanacağını , çekiliş sonuçlarının hangi sayfada nerede yayınlanacağını araştırmaya başladı.  Peki Magnum MAserati çekilişi 2019 ne zaman? Çekiliş hangi gün gerçekleşecek? Çekiliş saat kaçta düzenlenecek? Magnum Maserati çekilişinin sonucu ne zaman ve nerede yayınlanacak? Listeye nasıl ulaşabilirim? 

Bu Magnumlardaki şifrelerde 2 çekiliş hakkı: Magnum (Magnum Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Double Bal Badem, Dark, Cherry Cherry, Yakut

Bu Magnumlarda 1 çekiliş hakkı var: Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Double Bal Badem-Karadut&Böğürtlen, Mini Kış Serisi Tahin&Classic, Mini Dark, Mini Cherry Cherry&Badem, Mini Beyaz, Mini Yakut& Beyaz, Mini Salep

Siz de aşağıdaki yorum kısmından kaç şifre gönderdiğinizi yazabilir, çekilişe katılan diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

MASERATİ FİYATI

Magnum tarafından yapılan açıklamada arabanın fiyatının 1 milyon 244 bin 933 TL olduğu bildirildi.

ÇEKİLİŞ GÜNÜ

Magnum Maserati çekilişi 14 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 11.00 'da yapılacak. Çekiliş adresi şu şekilde;

U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul

Kura çekimine isteyen vatandaşlar katılabilir. 

KAZANANLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kazananlar 19 Ekim 2019 günü açıklanacak. 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN