Mabel Matiz'e Açılan FETÖ Soruşturmasında Flaş Gelişme

Ünlü pop şarkıcı Mabel Matiz'in 'Ya Bu İşler Ne' isimli şarkısına çektiği klibe bir vatandaş tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'ne destek suçlamasıyla şikayette bulunulmuştu.

Mabel Matiz'e Açılan FETÖ Soruşturmasında Flaş Gelişme

Klipte bulunan 1 dolarların mesaj olduğunu öne süren vatandaşın şikayetini inceleyen savcılık soruşturmada takipsizlik kararı verdi. Mabel Matiz ismiyle bilinen şarkıcı Casinovale Fatih Karaca hakkında klibinde FETÖ'ye destek verdiği öne sürülerek açılan soruşturma tamamlandı.

Soruşturmayı başlatan ve yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma bürosu, geçtiğimiz günlerde şüpheli sıfatıyla ifadesine de başvurulan Matiz hakkında takipsizlik kararı verdi.

Sanatçı Mabel Matiz'in FETÖ'nün simgelerinden olan 1 ABD Dolarını söz konusu kilpte kullandığı, FETÖ'cülere destek verdiği iddia eden vatandaşın şikayeti ve soruşturma süreci sosyal medyada tepki görmüştü. 

Kamudan son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, gündemdeki konular, sınavlar ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA