Lüks Otomobildeki Görüntülerle İlgili "Pudra Şekeri" Demişti! Arkadaşlarının İtirafı Üzerine Yeniden Gözaltına Alındı

AK Parti Genel Merkez Büro Personeli Kürşat Ayvatoğlu'nun yeniden gözaltına alındığı açıklandı.

Lüks Otomobildeki Görüntülerle İlgili "Pudra Şekeri" Demişti! Arkadaşlarının İtirafı Üzerine Yeniden Gözaltına Alındı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından lüks otomobilde uyuşturucu madde kullanırken görüntüleri yayımlanan ve bunun üzerine gözaltına alınan Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun yeniden gözaltına alındığı açıklandı.

Daha önce gözaltına alındığında kokladığı şeyin pudra şekeri olduğunu ve şaka amaçlı böyle bir video çektiklerini söyleyen şahsın arkadaşları, Ayvatoğlu'nun kullandığı maddenin uyuşturucu madde olduğunu itiraf etti. Bunun üzerine savcılık araçta bulunan diğer kişilerle beraber Ayvatoğlu'nu yeniden gözaltına aldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca şüpheli Hamza Kürşat Ayvatoğlu hakkında yürütülen soruşturma kapsamında sosyal medyada paylaşılan videoda yanında bulunduğu tespit edilen diğer şüpheliler M.D, M.Y.M, D.O. ve U.K. hakkında başsavcılığımızca gözaltı talimatı verilmiş, şüphelilerden elde edilen bilgi ve yeni deliller çerçevesinde ise Hamza Kürşat Ayvatoğlu bugün sabah saatlerinde yeniden gözaltına alınarak hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 188 ve devamı maddeleri kapsamında soruşturma genişletilmiştir. Başsavcılığımızca tüm şüpheliler hakkında gerekli dijital incelemelerin tamamlanmasi ve diğer şüphelilerin yakalanması için ayrıca kolluğa ek gözaltı talimatı verilmiştir. Soruşturma titizlikle devam etmektedir.