Lisede Skandal: Kadın Öğretmen İki Öğrencisi ile..

Bir lisede büyük skandal ortaya çıktı. Kadın öğretmenin, 17 yaşındaki iki öğrencisi ile cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Lisede Skandal: Kadın Öğretmen İki Öğrencisi ile..

Lisede skandal ortaya çıktı.

İngiltere 'de bulunan bir okulda çalışmakta olan ve 34 yaşında olduğu öğrenilen bir müzik öğretmeni, 17 yaşındaki iki erkek öğrencisiyle ile ilişkiye girdiği gerekçesiyle görevden alındı.

KAMUOYUNDA BÜYÜK TEPKİ

Edinilen son dakika bilgilerine göre İngiltere 'de bir müzik öğretmeni 2 öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi. Öğretmenin öğrencileri ile yaşadığı cinsel ilişki, kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. Öğrencilerine alkollü içecekler içiren ve daha sonra onlarla cinsel ilişkiye giren öğretmen çalıştığı okuldan kovuldu.

34 yaşında olduğu öğrenilen müzik öğretmeni Laurie Softley, 17 yaşında olduğu öğrenilen öğrencisini bir şeyler içmek için kafeye davet etti. Beraber kafeye giden öğretmen ile öğrenci, burada biraz vakit geçirdikten sonra öğretmen, öğrencisine kendi evine gitmeyi teklif etti ve öğretmen öğrenciyi kendi evine götürdü. Daha sonra öğrencisine alkollü içecekler vermeye devam eden öğretmen, öğrencisini yatak odasına götürüp onu baştan çıkardı ve onunla ilişkiye girdi.

BAŞKA BİR ÖĞRENCİ İLE DE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan skandal olayın ortaya çıkmasının ardından soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada, öğretmenin daha önce de başka bir öğrencisiyle hemen hemen aynı şekilde ilişki yaşadığı ortaya çıktı.Soruşturmada ifade veren öğrenci, öğretmenin kendisini evine götürüp alkollü içecek verdiğini, biraz yakınlaştıktan sonra yatak odasına gidip ilişkiye girdiklerini itiraf etti.

Skandalın kamuoyuna  duyulmasının ardından 34 yaşındaki öğretmen Softley, çalıştığı okuldan kovuldu. Okul yönetimi öğrenci velilerine olaydan duydukları rahatsızlığı dile getiren bir mektup yolladı.

Kamubulteni.com  | Ankara