Lise Öğrencisi Genç Kız Trafik Canavarı Kurbanı Oldu

İstanbul’da otomobilin arka koltuğunda oturan lise öğrencisi 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

Lise Öğrencisi Genç Kız Trafik Canavarı Kurbanı Oldu

İstanbul’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlandığı gün Tuzla’da meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki Beyzanur Sertkaya hayatını kaybetti.

Edirne istikametine doğru giden Ali Nadir Şengül’ün kullandığı otomobil, park halindeki minibüse çarptı.

Kazada 4 Kişi Yaralandı

Çarpmanın etkisiyle otomobildeki 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekibi yaralıları tahliye etmek için sıkıştıkları yerden çıkardı.

Hastaneye kaldırılan Beyzanur Sertkaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastaneye gitmemek için direnen otomobil sürücüsü, polis ve sağlık ekiplerinin ısrarı sonucu hastaneye götürüldü. Otomobil içinde ağır yaralanan bir kişinin ise tedavisine devam edildiği bildirildi.

Otopsi için Beyzanur Sertkaya’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Sertkaya, kazadan birkaç saat önce sosyal medya hesabında video paylaşımı yapmıştı.

Sürücünün Ehliyeti Yok İddiası

Beyzanur Sertkaya’nın amcası Kemal Sertkaya, kazayı sonradan öğrendiklerini belirterek “İftardan dönüyorlardı. Saat 22.00 civarıydı. Kazaya karışan sürücünün ehliyeti yokmuş, ondan şikayetçiyiz. Tam detaylı şekilde bilmiyorum ama otomobil sürücüsü ambulansa da binmek istememiş. Kazada öndeki iki kişiye bir şey olmamış. Arkadakilerden biri yoğun bakımda diğer yeğenime ise Allah rahmet eylesin” dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /