Leyla Aydemir Cinayetinde Flaş Gelişme! Bir Akrabası Tutuklandı

Ağrı'da kaybolduktan günler sonra cansız bedeni bulunan ve Türkiye'yi yasa boğan minik Leyla'nın ölümüyle ilgili bir akrabasının tutuklandığı öğrenildi.

Leyla Aydemir Cinayetinde Flaş Gelişme! Bir Akrabası Tutuklandı

Kaybolduktan 18 gün sonra dere kenarında cansız minik bedeni bulunan Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan babasının amcasının oğlu Mehmet Aydemir, çıkarıldığı mahkeme tarafından 'Kasten Öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağrı kent merkezinde oturan Şükran ve Nihat Aydemir çiftinin 3'ü erkek, 7 çocuğundan 6'ıncısı olan Leyla Aydemir, Ramazan Bayramı'nın ilk günü merkeze 15 kilometre uzaklıktaki 300 nüfuslu Bezirhane köyüne gitti, burada kısa süre sonra kapı önünde oynarken kaybolmuştu. Durumu fark eden aile yetkililerden yardım istedi. Betgram AFAD, JÖH, AKUT ekiplerince günlerce aranana Leyla'nın cansız bedeni köye 3 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkiinde bulunmuştu.  Gündeme bomba gibi düşen olay sonrasında özellikle Leyla'nın amcasının oğlu üzerinde sosyal medya üzerinde tepkiler yoğunlaşmış o iddiaları reddetmiş ve suçlamalarla ilgili hukuki süreç başlatılacağını söylemişti.

Leyla'nın babası Nihat Aydemir amca oğlunun neden tutuklandığını bilmediğini, şüphelinin  diğer akrabaları ise söz konusu şahsın bölücü terör örgütüyle ilgili evinde bulunan dökümanlar nedeniyle tutuklandığını Leyla Aydemir cinayetiyle ilgisi olmadığını söyledi.

KAMUBULTENİ.COM