Kuzey Marmara Otoyolunda Kaza: 3 Ölü

Rize'den İstanbul'a seyahat eden ailenin içinde bulunduğu otomobil, Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişinde arızalanan bir tıra arkadan çarptı. Bu kazada 3 kişi yaşamını yitirdi.

Kuzey Marmara Otoyolunda Kaza: 3 Ölü

Rize'den İstanbul'a giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, Kuzey Marmara Otoyolu Dilovası geçişinde kaza yaptı. Edinilen son dakika haberine göre sol şeritte arızalanan tıra, Mustafa Demir'in sürdüğü otomobil arkadan çarptı. Otomobil adeta parça parça olurken, sürücü Mustafa Demir ile Hatice Demir ve Mehmet Emin Demir yola savrularak ağır bir şekilde yaralandı.


3 Kişi Can Verdi

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demir ailesinin hayatını kaybettiğini belirledi.


Ailenin Rize'den İstanbul'a gittiği öğrenildi. Demir ailesinin cansız bedenleri, olay yerinde bulunan ekiplerin yapmış oldukları incelemelerin sonrasında morga kaldırıldı. Kaza sonrası Jandarma ekipleri tarafından ulaşım tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı. Trafik, kazaya karışan iki aracın da yoldan kaldırılmasının sonrasında normal seyrine devam ettiği nokta kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.