Kur’an-ı Kerim’i Yakan Paludan: “Korkuyorum! Ciddi Tehditler Alıyorum”

İsveç’te hafta sonu Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yakarak Türkiye’nin ve dünya genelindeki Müslümanların tepkisini çeken Rasmus Paludan İsveç medyasına konuştu.

Kur’an-ı Kerim’i Yakan Paludan: “Korkuyorum! Ciddi Tehditler Alıyorum”

Türkiye ile İsveç arasında yaşanan gerilimin artıran aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan, hafta sonunda İsveç’teki Türkiye Büyükelçiliği önünde Müslümanların kutsal kitabı Kur'an-ı Kerim’i yaktı. Gerek Türkiye’den gerekse de dünyadan büyük tepkiler alan Paludan’ın daha önce de benzer eylemlerde bulunduğu biliniyor.

Pişman Değilmiş

İsveç medyasına konuşan Rasmus Paludan, “Kutsal kitabı yakma eylemini gerçekleştirdikten sonra ‘tamam bu oldu’ dedim. Ama düşündüğüm gibi olmadı” açıklamasında bulundu. “Pişman mısınız?” sorusunun kendisine sorulması üzerine Paludan, “Hayır. Ben bunu yaptım çünkü siyasi sebeplerim vardı. Bu kadar çok insanın beni öldürmek istediğini görünce üzüldüm” dedi.

“Korkuyorum”

Daha öncede buna benzer eylemler gerçekleştirdiğini belirten Paludan, bu sefer eskiye kıyasla daha çok tehdidin geldiğini belirtti. 2019’dan beri koruma ile gezdiğini belirten Paludan, şu an yaşadıklarının öncekilere benzemediğini, çok ciddi tehditler aldığını ve sosyal medyadan dakikada 20 mesajın geldiğini ve bu mesajlardan 5 tanesinin tehdit mesajı olduğunu açıkladı.

Gazetecinin kendisine yönelttiği “korkuyor musunuz?” sorusuna ise Paludan, “Evet. Birileri beni öldüreceğini söylediği için korkuyorum. Bana ne yapacaklarını anlatıyorlar” dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /