Küfür Olayıyla İlgili Yeni Gelişme! Fırat Aydınus PDFK'ya Sevk Edildi

Evkur Yenimalatyaspor - Başakşehir maçında, yardımcısı Bozdoğan'a küfür ettiği öne sürülen hakem Fırat Aydınus'a kötü haber bugün geldi.

Küfür Olayıyla İlgili Yeni Gelişme! Fırat Aydınus PDFK'ya Sevk Edildi

Küfür Olayıyla İlgili Yeni Gelişme! Fırat Aydınus PDFK'ya Sevk Edildi

Evkur Yenimalatyaspor - Başakşehir maçında, yardımcısı Bozdoğan'a küfür ettiği öne sürülen hakem Fırat Aydınus'a kötü haber bugün geldi. Aydınus, yaşanan bu olay nedeniyle tedbirsiz olarak PDFK'ya sevk edildi.  TFF, Malatyaspor - Başakşehir maçında yardımcısı Bozdoğan'a küfür ettiği öne sürülen hakem Fırat Aydınus'un PDFK'ya sevk edildiğini açıkladı. TFF'den yapılan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

TFF'ye tescilli Hakem FIRAT AYDINUS'un 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir. TFF'ye tescilli Hakem YUSUF BOZDOĞAN'ın 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.