Koronaya Yakalanan Ahmet Kekeç Hayatını Kaybetti (Kimdir , Nerelidir?)

Son dakika haberi: Ünlü Gazeteci Ahmet Kekeç, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Koronaya Yakalanan Ahmet Kekeç Hayatını Kaybetti (Kimdir , Nerelidir?)

Son dakika: Ahmet Kekeç hayatını kaybetti.

Son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre koronavirüse yakalanan ve bir süredir hastanede tedavi gören gazeteci Ahmet Kekeç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Son yazısı 27 Ekim 2020 günü yayımlanan ünlü Gazeteci Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç ise önceki gün bir açıklama yaptı. Kekeç açıklamasında babasının drumunun ciddiyetini koruduğunu söylemiş ve dua istemişti. Ahmet Kekeç , bugün hayatını kaybetti. 

AHMET KEKEÇ KİMDİR? NERELİDİR?

Ahmet Kekeç 3 Ocak 1961, Malatya doğumlu

Sırasıyla Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Atatürk Lisesini okudu. Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü'nden atıldı. Aylık Dergi, Mavera ve Yöneliş dergilerinde hikâye, deneme ve eleştiri yazıları yazarak yazı hayatına başladı. 1985'te ilk hikâye kitabı olan "Son İyi Şeyler"i çıkardı. Bir kısmı gazete yazılarından oluşan 10 kitabı bu dönemden sonra yayımlandı. Millî Gazete, Yeni Haber, Zaman, Vahdet, İmza ve Akit gazetelerinde muhabir, editör ve köşe yazarı gibi görevler üstlendi.

Cine5'te Rasim Ozan Kütahyalı ve Salih Tuna ile birlikte Memleket Meselesi ve Derin Mevzu adlı iki program sunmuştur. Daha sonra 24 TV'de Nagehan Alçı ile birlikte Nerede Kalmıştık, Nevin Ateş ve Mustafa Armağan ile birlikte Tarihçe, Ülke Tv'de de Turgay Güler ve Yusuf Ziya Cömert ile birlikte En Sıradışı adlı üç televizyon programını daha sunmuştur.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA