Koronavirüsü Ağır Geçiren FETÖ Elebaşı Gülen Felç Oldu

Gazeteci Nedim Şener, Hürriyet'teki köşe yazısında Fetullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fetullah gülen'in koronavirüse yakalandığını ve bu nedenle kısmi felç geçirdiğini yazdı.

Koronavirüsü Ağır Geçiren FETÖ Elebaşı Gülen Felç Oldu

Fetullahçı teröristlerin bu durumu dahi Türkiye'ye karşı kullandığını yazan Nedim Şener, örgüt tabanına , Türkiye'deki sıkıntılardan dolayı fetönün çok ciddi şekilde rahatsızlandığı şeklinde mesaj yazdığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta FETÖ elebaşının koronavirüse yakalandığına yönelik bir yazı kaleme alan Nedim Şener, bugünkü köşe yazısında , "Ortaya çıkan son bilgiler FETÖ elebaşının, çok yakınındaki kişilerden aldığı koronavirüs hastalığını atlattığı yönünde. Ancak şeker, tansiyon gibi kronik hastalıkları yanında daha önce kalp ameliyatı geçiren ve stent takılan FETÖ elebaşı Gülen’in kalp ritminin ciddi biçimde bozulduğu öğrenildi. Doktorları, vücudunun sağ kol ve bacağında kısmı felç geçiren FETÖ elebaşına ilaç ve fizik tedavi önerdi. Yanındakilere, böylece iyileşebileceği söylendi. Ayrıca stresten mutlaka uzak kalması gerektiği tavsiye edildi. FETÖ elebaşının yanındaki yöneticiler bu durumu örgüt tabanı üzerinde kullanmaktan gecikmediler." ifadelerini kullandı.

FETÖ'cülerin sosyal medyadaki tartışmalarına da yansıyan bilgilere göre, FETÖ elebaşının ölümünün ardından örgütün parçalara ayrılmasına kesin gözle bakıldığını vurgulayan Nedim Şener, "FETÖ elebaşının koronavirüse yakalanması ve hastalık seyrini ağır geçirmesi, ardından felç olması sıkıntıların su üstüne çıkmasına neden oldu. Bunların başında maddi problemler geliyor. FETÖ yönetiminin ilk kez, örgüt elebaşına yakın isimlere her ay verdiği maaşı ödeyemediği bildiriliyor." yazdı.

Şener'in yazısının tamamına https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/nedim-sener/magaraya-degil-tedaviye-cekilmis-41693893 adresinden erişilebilir.