Korkunç Olay: Hain Örgüt İki Köylüyü Katletti

Bölücü hain terör örgütü, kaçırdığı iki köylünün aracını yaktı ve iki köylüyü katletti. Detaylar haberimizde.

Korkunç Olay: Hain Örgüt İki Köylüyü Katletti

Korkunç haberin adresi Şırnak oldu ! Bölücü hain terör örgütü yine vahşi yüzünü gösterdi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Şırnak 'a bağlı Beytüşşebap İlçesi 'ne bağlı Pirinçli Köyü 'nde ikamet etmekte olan Ebubekir Adıyaman ve Selman Öztunç isimli kişiler, peynir satmak için Siirt 'in Pervan İlçesi 'ne bağlı Doğan köyüne doğru hareket etti. Yola çıkan Adıyaman ile Öztunç, uzun süre eve dönmedi. Bu durum üzerine şüphelenen aile, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine hem jandarma hem de köylüler, kırsal alana çıkarak Adıyaman ile Öztunç 'u aramaya başladı. Yapılan aramada Adıyaman ile Öztunç 'un cesetleri, Doğan Köyü civarında bulunan kırsalda bulundu. 

Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede, iki kişinin, bölücü hain terör örgütü üyesi PKK 'lı teröristler tarafından kaçırıldığı ve araçları yakıldıktan sonra katledildikleri tespit edildi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, bölücü hainler tarafından katledilen iki köylünün cansız bedenleri, 23. Jandarma Piyade Tümen Komutanlığı helikopteri ile Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve otopsisi yapıldı.

Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Ebubekir Adıyaman ile Selman Öztunç 'un cenazeleri, yakınlarının gözyaşları içinde Pirinçli Köyü mezarlığına defnedildi. 

Yapılan otopsinin ardından Adıyaman ve Öztunç'un cenazesi, yakınları tarafından gözyaşları içerisinde Pirinçli köyü mezarlığına defnedildi.

Kamubulteni.com  | Ankara

guncelbonus.org