Konya'nın Vekili Yokuş! Seçimden Sonra da Kapı Kapı Gezip Dert Dinliyor

Bazı siyasiler vardır ki seçimden sonra 'Yüzünü gören cennetlik' dedirtir, bazıları da vatandaşlarının derdinden sıkılmaz, çözüm arar. Kapı kapı dolaşan, dert dinleyip çözüm arayan Fahrettin Yokuş, vatandaşların büyük beğenisini kazanıyor.

Konya'nın Vekili Yokuş! Seçimden Sonra da Kapı Kapı Gezip Dert Dinliyor

İYİ Parti'nin Konya'dan çıkardığı tek milletvekili olan Fahrettin Yokuş, seçimden sonra meclise geçip oturmak yerine kapı kapı gezip dert dinlemeyi sürdürüyor.

"AYRIM BİZİM DİNİMİZDE YOK, HERKESİN VEKİLİ OLACAĞIM"

Seçimden önce seçmenlere söz veren Fahrettin Yokuş 'Ayrım yapmaksızın, hangi partili olduğuna bakılmaksızın tüm vatandaşlarımızın dertlerini dinleyecek, onlarla bir araya geleceğiz. Ben sizin vekilinizim, asıl olan sizsiniz' demişti.

SEÇİMDEN SONRA BİR GİTTİ, TAM GİTTİ! KÖY KÖY GEZİYOR

Seçim sonrası ilk işi memleketine giderek vatandaşlarla bir araya gelmek olan Fahrettin Yokuş, bir yandan kamu personeli ve kamu personeli adaylarının sorunlarına mecliste çözüm ararken, öte yandan memleketi Konya'nın sorunlarının çözülmesi için köy köy, mahalle mahalle gezerek çalışmalarını sürdürüyor.

MECLİSTE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRECEK

Haftalardır yüzlerce ziyaret gerçekleştiren Konya Milletvekili, meclisin açılmasıyla birlikte vatandaşların sorunlarının çözülmesi için iktidara baskı yapacağını, vatandaşların geleceği için gerekirse gece gündüz demeden kapı kapı dolaşmayı sürdüreceğini belirtiyor.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAKIŞIR!

Konyalı esnaf ve vatandaşlar da Yokuş'un ziyaretlerinden oldukça memnun. Ahmet Yakamoz isimli bir vatandaş , "Biz böyle milletvekilleri istiyoruz, gelsin derdimizi dinlesin, çözüm arasın. Biliyoruz İYİ Partinin meclisteki durumu belli, belki çözülemeyecek ama düşünmesi bile bizi memnun ediyor. Öyle milletvekilleri var ki seçimden sonra adamları ne görüyor, ne duyuyoruz. Randevu istiyoruz 'Vekilimiz yurtdışında' diyorlar. Biz böyle insanlardan gerçekten sıkılmaya başladık. Gerek güzel Konya'mıza gerekse güzel memleketimize böyle yöneticiler yakışıyor." diyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA