Konya’da Köpeği Katledenlerin İfadeleri Ortaya Çıktı

Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı bir barınakta köpeğin vahşice katledilmesinden sonra tutuklanan 2 kişinin ifadeleri ortaya çıktı; "Kendimi korumak için" dedi.

Konya’da Köpeği Katledenlerin İfadeleri Ortaya Çıktı

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir görevlinin elinde kürekle köpeğin kafasına vurarak öldürmesi sonrası ortaya çıkan görüntüler Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

Olaya tepkiler her dakika büyürken savcılık hareket geçti ve şüpheli iki kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şube müdürü ise açığa alındı.

İfadeleri Oraya Çıktı

Tutuklanan şüphelilerin emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı. Köpeğin kafasına defalarca vurarak katleden M. B., verdiği ifade de şunları söyledi;

“Ben sağlık teknisyeni olarak çalışıyorum. Olay günü barınaktaki hayvanlara parazit aşı ve ilaçlama uygulaması yapıyorduk. S.Ç., içeriden getirilen köpeği tutmaya çalışıyordu. Fakat köpeği tutamadı. İlk olarak köpek bana saldırdı. Bende kendimi korumak için köpeğe kürekle 1 kes vurdum. S.Ç köpeği kontrol altına alsa da o panik ile 2 kez daha kürekle vurdu. Köpek şoka girdi. Daha sonra tıbbi müdahalesini yapıp kafesine gönderdim. Son durumundan haberim yok. Benim bu olayla ilgili 3 günlük sağlık raporum bulunuyor.”

Barınakta 2 ay önce işe başladığını belirten S.Ç. ise ifadesinde “Köpekleri parazit ilaçlaması içn ara koridora çıkardık. O sırada saldırgan bir köpek vardı.  Ben onu yakalama aparatı ile tutuyordum. Köpek bir anda M.B’ye saldırdı. O da kendini korumak için köpeğe vurdu. Köpek baygınlık geçirdi. Daha sonra köpeğe gerekli tedavisini yapıp kafesine koyduk” dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /