Konya'da Karı Koca,Araçlarında Ölü Bulundu

Konya’nın Çumra ilçesinde 4 çocuk babası bir adam, kendisine ait cipin yanında başından, 42 yaşındaki eşi ise aracın içerisinde göğsünden vurulmuş halde bulundu.

Konya'da Karı Koca,Araçlarında Ölü Bulundu

Olay öğlen saatlerinde Konya’nın Çumra ilçesinde meydana geldi. İddialara göre Çumra ilçesi Dedemoğlu mahallesi Aslım yaylası mevkiinde meydana gelen olayda, 42J5415 plakalı bir cip yanında bir kişinin yerde ve bir kadının ise araç içerisinde hareketsiz bir şekilde yattığı durumunun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.


Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk incelemede, araç içerisinde bulunan 42 yaşındaki Fadime Dağlı’nın göğsünden 42 yaşındaki Mehmet Dağlı’nın ise kafasından vurulmuş olduğu belirtildi.

Karı Kocanın İkisi De Öldü

Sağlık tipleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalede, karı ve kocanın olay yerinde yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Aktarılan habere göre çevrede geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin incelemelerinin sonrasında cesetler otopsi için morga kaldırıldı.

İddia: Koca Mehmet’i Dağlı, Eşi Fadime Dağlı’yı Öldürdükten Sonra İntihar Etti

Diğer taraftan olay yerinde gerçekleştirilen incelemeler neticesinde 4 çocuk babası Mehmet Dağlı’nın, eşi Fadime Dağlı'yı öldürdükten sonra intihar ettiği yönünde analizler yapılırken, olayda kullandığı değerlendirilen tabanca ise Mehmet Dağlı’nın yanında bulundu. Olayla alakalı başlatılan soruşturma ise devam ediyor.