Komşular Arasında 'Lamba' Savaşı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Bartın Kozcağız'da yaşayan 40 yaşındaki Mustafa G. ile komşuları arasında akşam yakılan lamba nedeniyle çıkan tartışmada 2 kişi öldü Mustafa G. ile birlikte 3 kişi yaralandı. Tüfekle komşularına saldıran Mustafa G.'nin kendisini de vurduğu öğrenildi.

Komşular Arasında 'Lamba' Savaşı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Olay , ikindi saatlerinde, Kozcağız Beldesine bağlı Yenişar Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre mahallede oturan ve inşaat işçisi olduğu öğrenilen Mustafa G., dün akşam saatlerinde komşusu Celal G.'ye , 'Evinizdeki lambaları söndürün, rahatsız oluyorum' dedikten sonra tehditte bulundu. Aynı komşular arasında bugün de tartışma yaşandı. Mustafa G., evindeki av tüfeğini alarak, komşusunun evine gitti. 

2 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP, 2 KİŞİYİ YARALADIKTAN SONRA KENDİSİNİ DE VURDU

Burada tüfeğini ateşleyen Mustafa G.'nin tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği Celal G. ile Gelini Selda G.  olay yerinde hayatını kaybederken, olaya müdahale etmek isteyen Döndü G. ile Celal G.'nin oğlu Mustafa G.'de yaraladı. Mustafa G. daha sonra aynı tüfekle kendini de vurdu. 

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar , olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, Selda G. ve Celal G'nin cansız bedeni otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Olaya dair başlatılan soruşturma sürüyor.