Kocaeli'de Skandal! Taksici Hamile Kadını 'Arabamı Pisleteceksin' Diye İndirdi! Kadın Sokakta Doğum Yaptı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, hamile olan ayşe Haşim ve eşini eviden alan taksici, doğum yapmak üzere olan kadını otomobilden indirdi.

Kocaeli'de Skandal! Taksici Hamile Kadını 'Arabamı Pisleteceksin' Diye İndirdi! Kadın Sokakta Doğum Yaptı

Ayşe Haşim evinin önünde sokakta doğum yaparken, 2 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla talihsiz kadının hastaneye kaldırıldığı, polis ekiplerinin taksi şoförünü gözaltına aldığı kaydedildi.  Çayırova'da dün yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Doğum yapmak üzere olan Ayşe Haşim'i hastaneye götürmek üzere ailesi taksi çağırdı. Eşiyle araca bien kadının doğum yapmak üzere olduğunu gören taksi şoförü M.B., kadını ve ailesine , "Arabam pislenir" diyerek tepki gösterek araçtan indirdi. Talihsiz kadın evinin önünde sokak ortasında doğum yapmak zorunda kalırken, doğumdan 2 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla kadın ve bebek hastaneye kaldırıldı. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu, taksi şoförünün ise polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan baba Haşim, "Dün saat 10.00'du. Taksiyi aradım. 2 dakika sonra araba geldi. Benim eşimin sancısı vardı ama çok azdı. Eşim arabaya binerken sancısı arttı. Araba pislenir diye şoför çok sinirlendi. Sonra bizi dışarı çıkarıp '2 dakika sonra ambulans gelecek' dedi. Sonra ambulans geldi. Bebeği ve eşimi alıp hastaneye gitti." diye konuştu.