Kızını Minibüste Taciz Eden Kişiyi Döverek Öldürdü!

İstanbul'da Yılmaz Y. isimli bir vatandaş, minibüste kızını taciz edip evine kadar takip ettiği söylenen 57 yaşındaki Şinasi B.'yi döverek öldürdü.

Kızını Minibüste Taciz Eden Kişiyi Döverek Öldürdü!

İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir hastanenin çarğı merkezinde çalışan 19 yaşındaki öğrenci S.Y., iki ay önce işten çıktıktan sonra Gürpınar'daki evine gitmek üzere minibüse bindi. İddialara göre yolculuk esnasında yanına yaklaşan bir kişi genç kıza fiziki tacizde bulundu. S.Y. tacizden kurtulmak için yer değiştirdi ve bir süre sonra minibüsten indi.

Eve yürüdüğü esnada şahsın kendisini takip ettiğini fark ederek, koşarak eve girdi ve kapıyı kapattı. Pencereden baktığında şahsın evin kapıda beklediğini gördü. Talihsiz kız durumu annesine anlattı. Annesi de kocası 44 yaşındaki Yılmaz Y.'yi arayarak durumu bildirdi. Eve gelen baba, kaçmaya çalışan şahsı dövmeye başladı. Hastaneye kaldırılan 57 yaşındaki Şinasi B. geçtiğimiz gün hayatını kaybederken, Baba Yılmaz Y. ise gözaltına alındı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, Şinasi B.'yi darbettiği belirlenen O.T. isimli bir şahıs daha aranırken, mağdur kız, "Sokaktaki herkes o adama vurdu. Sadece babam değildi. Polisi ve ambulansı arayan zaten babam" dedi.