Kızını "İnternette Uygunsuz Videosu Var" Diyerek Öldüren Baba Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir internet sayfasında uygunsuz görüntüleri olduğu gerekçesiyle 17 yaşındaki Şeyma Yıldız'ı öldüren 51 yaşındaki Harun Yıldız'ın yargılandığı davada savcı, tutuklu sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.

Kızını "İnternette Uygunsuz Videosu Var" Diyerek Öldüren Baba Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu

Kızı öldürülen anne ise eşinden şikayetçi olmadığını söylerken, öz kızını vahşice katleden şahıs verilecek tüm cezalara razı olduğunu kızının ölümü nedeniyle acı içerisinde olduğunu söyledi. Ankara'nın Çubuk ilçesinde öz kızını bir sitede uygunsuz görüntüleri olduğunu zannederek öldüren şahıs polis ekiplerine teslim olmuş, kısa sürede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

GÖRÜNTÜLERDEKİ ŞEYMA DEĞİL

Şahsın kızı olarak öne sürdüğü görüntülerdeki kişinin ise Şeyma Yıldız olmadığı bilirkişi raporuyla ortaya çıktı. Mahkemede savunması istenen şahıs, "Bana ne ceza verecekseniz umurumda değil. Ben zaten kızımın ölümüyle ilgili acı içindeyim istediniz cezayı verin. Sadece görüntülerle ilgili tekrar araştırılma yapılmasını istiyorum" ifadelerini kullanırken, Şeyma'nın annesi ise kocasından şikayetçi olmadı.

OLAY GÜNÜ , "BENİ ÖPMEDEN Mİ ÇIKACAKSIN KIZIM?"

Şeyma'nın kardeşi İlhami Yıldız ise, "Olay günü kahvaltı yaptıktan sonra Şeyma dershaneye yetişmek için acele bir şekilde masadan kalktı. Bu sırada babam daha önce hiç tanık olmadığım şekilde Şeyma'ya 'Beni öpmeden mi çıkacaksın kızım?' dedi. Şeyma da babamı öptükten sonra evden çıktı. Akşam da bu olay oldu. Babam olaydan üç gün önce şehir dışından gelmişti. Bize karşı davranışlarında bir değişiklik yoktu. Ancak geceleri uyuyamadığını fark etmiştim" ifadelerini kullandı. Savcının mütalaasının açıklanmasının ardından şahsın tutukluluk halinin devamına karar verildi ve duruşma ileri tarihe ertelendi.