Kırşehir'de Korkunç Kaza! Ölü ve Yaralılar Var

Kırşehir'de Tırla ırak plakalı bir otomobil çarpıştı kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Kırıkkale-Kırşehir karayolunda, Halil Gül'ün kullandığı plaklı tır, Karahıdır köyü kavşağında kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek Salman Hassan idaresindeki Irak plakalı bir otomobille çarpıştı.

Kırşehir'de Korkunç Kaza! Ölü ve Yaralılar Var

Kırşehir'de Korkunç Kaza! Ölü ve Yaralılar Var

Kırşehir'de Tırla ırak plakalı bir otomobil çarpıştı kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Kırıkkale-Kırşehir karayolunda, Halil Gül'ün kullandığı plaklı tır, Karahıdır köyü kavşağında kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek Salman Hassan idaresindeki Irak plakalı bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrupan her iki araç şarampole devrildi.

Kazada ilk belirlemelere , çarpışmadan bir süre sonra yanmaya başlayan otomobildeki sürücü Hassan ile isimleri belirlenemeyen iki kişi hayatını kaybederken TIR'dan yaralı kurtulan şoför, Zeliha ve Mustafa Gül otomobilde yaşamlarını yitirenlerin cenazeleri, araçlardan çıkarıldıktan sonra morga kaldırıldı.