Kirasını Ödeyemeyen Kadını 7 Kişi Bayıltana Kadar Dövdü

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan iki çocuk annesi kadın, iddialara göre ev kirasını geciktirdiği için ev sahibi ve yanındaki 6 kişi tarafından bayılana kadar darbedildi.

Kirasını Ödeyemeyen Kadını 7 Kişi Bayıltana Kadar Dövdü

Darp esnasında cebinden 750 lirası da alınan kadının dövülme anları güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Buca'da yaşayan 43 yaşındaki iki çocuk annesi Senem Onat, yaptığı organizasyon işlerinin koronavirüs pandemisinden etkilenmesi nedeniyle bir süredir ev kirasını ödeyemedi. Bunun üzerine ev sahibi, 2 çocuk annesi kadını arayarak evini boşaltmasını istedi.

Senem Onat, mart ayına kadar kontratı olduğunu, koronavirüs pandemisi nedeniyle geçim sıkıntısı yaşadığını söylese de, ev sahibi bunu kabul etmedi. 1 Şubat'ta ev sahibi tarafından darbedilen kadın durumu polis ekiplerine bildirerek, darb raporu aldı. Darp raporu aldıktan sonra bir arkadaşının kendisini eve bıraktığı sırada tekrar ev sahibiyle karşılaşan Senem Onat, ev sahibi ve beraberindeki 6 şahsın saldırısına uğradı.

Feci şekilde darbedilen Onat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada"Saldırı sırasında cebimdeki parayı alıyorlar. ‘Kira niyetine alıyoruz’ dediler. Telefonumu almaya çalışıyorlar. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Ruhen bitmiş haldeyim. Hiçbir şey yapamıyorum. Bunların bana maddi kaybını geçtim, manevi kaybı ne olacak? Olaylar esnasında iki kadın komşum gelip, dayak atan şahısların ellerinden kurtardılar beni. Onlar beni kurtarmasaydı şu andan benim üçüncü sayfalardaki haberimi yapıyordunuz" ifadelerini kullandı.

Senem Onat, darbedildikten sonra polise giderek tekrar şikayetçi oldu.