Kimlik Soran Polis Ekiplerine Eline ne Geçirdiyse Saldırdı! Bana Vurdular Diyerek Şikayetçi Oldu

 Karabük'ün en işlek caddesinde koronavirüs denetimleri kapsamında uygulama yapan polis ekiplerine, Doğukan S.'nin kız kardeşi  tarafından saldırı düzenlendi.

Kimlik Soran Polis Ekiplerine Eline ne Geçirdiyse Saldırdı! Bana Vurdular Diyerek Şikayetçi Oldu

İddialara göre, elinde poşetler olduğu için kimlik yerine kimlik numarasını veren şahıs daha sonra polis ekipleriyle tartışmaya başladı. Bu esnada dükkanda alışveriş yapan gencin annesi ve kız kardeşi de olaya müdahil olunca tartışma büyüdü. Vatandaşların da yaşananları meraklı gözlerle izlediği olayda savcılığa gidiyorum diyerek pasaja giren şahsın arkasından koşan polis ekipleri genci karakola getirmek için tuttuğu sırada kız kardeşi de polislere saldırdı.

Bu esnada polisin müdahale ettiği genç kız, hırsını alamayarak berber dükkanındaki tabure ile polise saldırdı. Vatandaşların sakinleştirmeye çalıştığı genç kız bu sefer de polislere su şişesi fırlattı. Doğukan S. ifade işelmleri için polis merkezine götürülürken, öfkeli anne kızına yumruk attığını öne sürdüğü polislerden şikayetçi olduğunu söyledi. Yaşanan olay sonrasında genç kız Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıılarak müşahede altına alındı.