Kılıçdaroğlu'ndan İstifa İddiaları ile İlgili Açıklama Geldi!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, istifa sorusuna yanıt verirken, "Parti Meclisi ve MYK'ya sunulacak değerlendirmelerle birlikte karar vereceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan İstifa İddiaları ile İlgili Açıklama Geldi!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceği konusundaki açıklamasıyla ilgili haber şu şekilde özgünleştirilebilir:

"CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceği sorusuna yanıt verdiği açıklamasında, "Parti Meclisi ve MYK'da yapılacak incelemeler, değerlendirmeler ve tartışmalar sonucunda hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun İstifa Durumu Merak Ediliyor Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimlerde tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından, CHP'nin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu. Son seçimde yenilgi yaşayan Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceği sorusu gündemde yer almaya başladı.

"Hep Birlikte Karar Vereceğiz" Kılıçdaroğlu konuyla ilgili olarak HALK TV'de Fikret Bila'ya yaptığı konuşmada, CHP'nin köklü bir parti olduğunu ve her düşüncenin rahatlıkla dile getirilip tartışılabildiğini belirtti. Bu süreci şu an yaşadıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, MYK ve Parti Meclisi'nde yapılacak incelemeler, değerlendirmeler ve tartışmalar sonucunda hep birlikte karar vereceklerini ve kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.