Kılıçdaroğlu, Çirkin İftiraları Üzülerek Takip Ediyor: Parti ve Delegelerimize Yönelik Yıpratma Çabaları Karşısında Dikkat!

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı olarak, 4-5 Kasım'da gerçekleşen 38. Olağan Kurultay sonrası ortaya atılan iddialara ilişkin sosyal medya ve basında çıkan haberler hakkında bir açıklama yaptı. Kendi sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla partisinin duruşunu ve kurultay sonrası yaşananları aktardı.

Kılıçdaroğlu, Çirkin İftiraları Üzülerek Takip Ediyor: Parti ve Delegelerimize Yönelik Yıpratma Çabaları Karşısında Dikkat!

Parti İçindeki Değerlerimize Uymayan Çirkin İddialar

Kılıçdaroğlu'nun ifadelerine göre, sosyal medya platformlarında ve televizyon programlarında ortaya atılan ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerlerine uymayan çirkin iftiralar üzücü bir şekilde dikkat çekiyor. Genel Başkan, bu tür iddiaların partiyi ve delegeleri yıpratmayı amaçlayan bir yaklaşım olduğunu belirtti.

2023/11/15/chpli-81-il-baskani-tuzuk-kurultayi-son-gelisme-3d2a-scaled.jpg

Açıklamalar ve Değerlendirmeler

Kılıçdaroğlu, kurultay sonrası süreçte yaşananları şu sözlerle dile getirdi: “Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem, kurultay sonrasındaki süreçle ilgili bazı hususlara açıklık getirmek isterim. Partimizi ve delegelerimizi hedef alarak, parti kültürümüze uymayan çirkin iftiraları, sosyal medyada ve televizyon programlarında takip etmek üzüntü verici. Elbette ki bu tür kumpaslara tevessül eden art niyetli gruplar olabilir, fakat partimizin ve delegelerimizin itibarını asla zedelemelerine izin vermeyeceğiz.”

Sonuç ve Vurgu

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları, partinin birliğine ve değerlerine yapılan herhangi bir saldırının karşısında duracaklarını gösteriyor. Parti içi huzuru ve itibarı korumak adına atılacak adımların altını çizen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin temsil ettiği değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığını vurguladı.