Kılıçdaroğlu Bolu'dan seslendi: O korkakların işi

Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu mitinginde yaptığı açıklamalarda birleştirici bir dil kullanarak herkesin kimliğine, inancına ve yaşam tarzına saygı göstereceğini belirtti.

Kılıçdaroğlu Bolu'dan seslendi: O korkakların işi

Ayrımcılığın CHP'nin kitabında olmadığını vurgulayarak, 86 milyonun cumhurbaşkanı olacağını ifade etti. Adaleti önemli bir konu olarak gördüğünü belirten Kılıçdaroğlu, işsizlik, kadına şiddet gibi sorunlara adaleti getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu mitinginde yaptığı açıklamalarda birleştirici bir dil kullanarak herkesin kimliğine, inancına ve yaşam tarzına saygı göstereceğini belirtti. Ayrımcılığın CHP'nin kitabında olmadığını vurgulayarak, 86 milyonun cumhurbaşkanı olacağını ifade etti. Adaleti önemli bir konu olarak gördüğünü belirten Kılıçdaroğlu, işsizlik, kadına şiddet gibi sorunlara adaleti getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, devletin vatandaştan topladığı her kuruşun hesabını vermesi gerektiğini vurgulayarak, adaletin devletin dini olduğunu belirtti. Birilerinin lüks içinde yaşarken diğerlerinin işsizlikle mücadele ettiğini ifade ederek, bu sorunu beraber çözeceklerini söyledi.

Mitingde milliyetçilik konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, milliyetçiliğin ülkeyi ve insanları sevmek, ekonomiyi büyütmek olduğunu söyledi. Süleyman Şah türbesinin kendi topraklarına getirileceğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu, öğretmenlere de özel bir önem verdiğini belirterek, köy okullarını açacaklarını, 100 bin öğretmen ataması yapacaklarını ve öğretmenler için özel bir kanun çıkaracaklarını söyledi. Mitingde emeklilere de değinen Kılıçdaroğlu, emekli bayramlarında banka hesaplarında 15 bin lira göreceklerinin sözünü verdi.