Kerç Boğazında İki Gemi Alev Aldı

Son Dakika! Rusya'dan Kerç Boğazında iki geminin alev aldığına yönelik son dakika açıklaması geldi. Mürettebat içerisinde Türklerin de olduğu bildiriliyor. Rusya ve Ukrayna'yı ayıran Kerç Boğazında iki gemi alev aldı. Aralarında Türklerin de olduğu belirtilen mürettebatın durumu henüz bilinmiyor. Rusya Ulaştırma Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, gemilerin boğazdan ayrılırken bir gemide henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldiği, diğer geminin ise söz konusu gemideki patlamanın etkis

Kerç Boğazında İki Gemi Alev Aldı

Rusya'dan Kerç Boğazında iki geminin alev aldığına yönelik son dakika açıklaması geldi. Mürettebat içerisinde Türklerin de olduğu bildiriliyor. 

Rusya ve Ukrayna'yı ayıran Kerç Boğazında iki gemi alev aldı. Aralarında Türklerin de olduğu belirtilen mürettebatın durumu henüz bilinmiyor. Rusya Ulaştırma Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, gemilerin boğazdan ayrılırken bir gemide henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldiği, diğer geminin ise söz konusu gemideki patlamanın etkisiyle alev aldığı belirtiliyor. Rus kaynakları, mürettebatın büyük çoğunluğunun gemiden atladığını bildiriliyor. Rusya kaynaklarından elde edilen bilgilere göre gemilerde 31 mürettebat olduğu bildiriliyor. Gemilerde Türk ve Hintli mürettebatın yoğun olduğu söyleniyor.

Kerç Neresi?

Kerç, Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin doğusundaki Kerç Yarımadası'nda yer alan bir şehir. Kuzey Kafkasya'dan Kerç Boğazı ile ayrılır.