Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ'ın İmzaladığı Protokol Ortaya Çıktı!

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ bugün son dakika olarak yaptığı açıklamada Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklamıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ'ın İmzaladığı Protokol Ortaya Çıktı!

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ arasında imzalanan protokol ortaya çıktı.

24 Mayıs 2023 tarihinde imzalanan protokolde dikkat çeken maddeler:

Kapsam: Bu protokol , Zafer Partisi ile Millet İttifakı bileşenleri arasında, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde ve sonraki süreçte yapılacak iş birliği esaslarını kapsamaktadır.

Amaç:

21 Yıllık AKP hükümetinin yarattığı sosyal yıkım, yolsuzluk, yoksulluk, devlet krizi, sığınmacı sorunu, rant-borç-talan ekonomisi ve neden olduğu ağır ekonomi sorunları ve toplumun siyasi kutuplara bölünmesine karşı devletin yeniden düzenlenmesi; mîlli birlik ve beraberliğin sağlanması yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar ve ağır ekonomi sorunlarının çözümü, Türkiye için ağır bir güvenlik ve demografi sorunu oluşturan sığınmacı ve kaçakların gönderilmesi için ortak çalışma ve iş birliği detaylarının tespit edilmesidir.

fw4bitxxwaanj9b.webp

Son dakika haberi... Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın üzerinde uzlaştığı protokolün detayları ortaya çıktı...