Kaşıkçı Elması Çalındı Mı Oldu? Milli Saraylardan Son Dakika Açıklaması!

Sosyal medyada günün gündem maddelerinden olan Kaşıkçı Elması hakkında Milli Saraylardan bir son dakika açıklaması geldi.

Kaşıkçı Elması Çalındı Mı Oldu? Milli Saraylardan Son Dakika Açıklaması!

Topkapı Sarayı Müzesi'nde sergilenen 86 karat ağırlığında olan Kaşıkçı Elması'nın çalındığına dair iddialar üzerine Milli Saraylar bir açıklamada bulundu. Twitter'da TT olun elmas ile ilgili açıklamalar geldi.

İddialar Yalanlandı

Kurum tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Kaşıkçı Elması’nın Topkapı Sarayı’nda silah koleksiyonunun yer aldığı Dış Hazine Bölümünde sergilendiği ifade edilerek elmasın görseli paylaşıldı. Milli Saraylar tarafından yapılan açıklamada "Tarihi elmasların en büyüğü ve en meşhuru olarak gösterilen Kaşıkçı Elması, 2,5 yıldır Topkapı Sarayı'nda silah koleksiyonunun yer aldığı Dış Hazine Bölümü'nde sergilenmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Hukuki Yollara Başvurulacaktır

Milli Saraylar tarafından yapılan açıklamada mesnetsiz ve gerçek dışı iddialar ile ilgili hukuki mücadelenin başlatılacağı duyurularak, "Kaşıkçı Elması'nın kaybolduğu veya değiştirildiği ile ilgili gerçek dışı iddialar, Türkiye turizminin canlanmaya başladığı şu günlere hareketliliği baltalamaya yönelik maksatlı ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik girişimlerdir. Başkanlığımızın her türlü iletişim ve bilgi sunma kanalları kamuoyuna açıktır. Gerek basında gerekse sosyal mecralarda yer alan mesnetsiz ve gerçek dışı iddialarla ilgili hukuki yollara başvurulacaktır" dendi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /