Karısının Boğazını Kesip, Derisini Soydu! Karısının İç Organlarını da Çıkaran Katil: Alkollüydüm...

Meksika'da 25 yaşındaki kadının eşi tarafından vahşice öldürüldüğü haberi gündeme bomba gibi düştü. Meksika'nın başkenti Mexico City'de meydana gelen olaya ilişkin detaylar dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Karısının Boğazını Kesip, Derisini Soydu! Karısının İç Organlarını da Çıkaran Katil: Alkollüydüm...

Ingrid Escamilla Vargas isimli genç kadın eşi tarafından önce boğazı kesilerek katledilirken, cani adam daha sonra genç kadının yüzünden başlayarak ayaklarına kadar derisini yüzdü.

Katilin daha sonra karısının iç organlarını çıkardığı belirtildi. Vahşi cinayet halkı ve insan hakları gruplarını ayağa kaldırırken, Yerel bir gazetenin talihsiz kadının cinayet mahalindeki cesedini manşete taşıması büyük tepki çekti. Kalabalık gruplar sokaklara dökülerek olayı protesto etti. Cani koca Francisco Robledo ise polis ekiplerine verdiği ilk ifadede, eşinin kendisini öldürmek istediğini, elinde bıçakla kendisine saldırdığını, en sonunda elindeki bıçağı alarak eşini öldürdüğünü söyledi.

Olay anında alkollü oplduğunu söyleyen şahıs, "Eşimin yüzünden başlayıp ayaklarına kadar derisini yüzdüm ve iç organlarını çıkardım. Yakalanmamak için vücudunu parçalara ayırdım" ifadelerini kullandı.